Ιστορικά δεδομένα

Η ιστορία των ξενοδοχείων Castello Hotels είναι μια ιστορία έμπνευσης, αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς από τον ιδρυτή της εταιρίας, κύριο Χάρη Κασμιρλή.

Η λέξη “Castello„ που ενέπνευσε τον κύριο Κασμιρλή είναι ιταλική και σημαίνει κάστρο. Κατά την Ενετική κατοχή της Κρήτης ταυτόχρονα με τις οχυρώσεις που χτίστηκαν γύρω από την πόλη εγέρθηκε στο παλιό λιμάνι το κάστρο Rocca a Mare. Το κάστρο, το οποίο είναι σήμερα γνωστό με την ονομασία “Κούλες„, αποκαλούνταν από τους Ενετούς και “Castel di Candia„ μια και το Ηράκλειο τότε ονομαζόταν “Candia„ που σήμαινε το κάστρο της Κάντια.

Ο κύριος Κασμιρλής έχτισε το πρώτο ξενοδοχείο του ομίλου, το Castello City Hotel, το 1981 στο Ηράκλειο, την πρωτεύουσα του νησιού της Κρήτης. Από τότε το Castello City Hotel έχει γίνει η πρώτη επιλογή στην διαμονή για όσους ταξιδεύουν στην πόλη είτε για διακοπές είτε για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η υποδοχή του City

Μπαίνοντας στο Castello City Hotel, θα εξυπηρετηθείτε από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της υποδοχής, οι οποίοι θα αναλάβουν το γρήγορο και εύκολο check-in πριν μπείτε στο δωμάτιο σας. Τα αιτήματα σας γίνονται προτεραιότητα μας και είμαστε πάντοτε χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε για να κάνουμε ακόμα πιο ευχάριστη την διαμονή σας.

Κατά την διαμονή σας, οι ανάγκες σας θα διεκπεραιώνονται από το προσωπικό μας το οποίο προσπαθεί πάντοτε να σας εξυπηρετήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αν η αναχώρηση σας είναι νωρίς το πρωί, μπορείτε να απολαύσετε το πρωϊνό σας νωρίτερα εφόσον το επιθυμείτε, να κάνετε χρήση χρήση του χώρου αποθήκευσης αποσκευών, του κοινόχρηστου ντους και της τουαλέτας μέχρι να έρθει η ώρα να σας αποχαιρετίσουμε.

  • Ώρα Check-in: 15:00.
  • Ώρα Check-out: 11:00.
  • Ωράριο λειτουργίας: 24 ώρες 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Το γνώριζες; Το γραφείο υποδοχής παρέχει αποθηκευτικό χώρο για τις αποσκευές σας.

Σαλόνι υποδοχής

Στο σαλόνι υποδοχής βρίσκονται αρκετοί καναπέδες και πολυθρόνες όπου μπορείς να περάσεις μερικές στιγμές χαλάρωσης διαβάζοντας κάποιο βιβλίο ή κάνοντας περιήγηση στο διαδίκτυο. Οι επαγγελματίες φιλοξενούμενοι μας έχουν την δυνατότητα να διοργανώσουν στον χώρο μικρά επαγγελματικά ραντεβού με τους συνεργάτες τους στο ιδανικό περιβάλλον για συναντήσεις ένας προς έναν.

Υπάρχουν επίσης ηλεκτρονικοί υπολογιστές διαθέσιμοι για τους φιλοξενούμενους μας με τους οποίους μπορούν να περιηγηθούν στο ίντερνετ, να σχεδιάσουν τα ταξίδια τους ή ακόμα να εκτυπώσουν πληροφορίες και έγγραφα που μπορεί να τους είναι χρήσιμα. Το μπαρ του σαλονιού προσφέρει διάφορα ποτά και ροφήματα κατά την διάρκεια της ημέρας.