Πηγαίνοντας προς το castello city

Από το αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης„

Με αυτοκίνητο

Αμέσως μόλις απομακρυνθείτε από το αεροδρόμιο ακολουθήστε την Λεωφόρο Ικάρου μέχρι να φτάσετε στο τέταρτο φανάρι. Από εκεί, στρίψτε δεξιά στην Λεωφόρο Καζαντζίδη και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε τα φανάρια απέναντι από την παραλιακή οδό. Στα φανάρια της παραλιακής στρίψτε αριστερά στην Λεωφόρο Νεάρχου προσπερνώντας το λιμάνι του Ηρακλείου που βρίσκεται δεξιά σας. Μόλις φτάσετε στην κυκλική πορεία μπροστά από το Ενετικό λιμάνι όπου βρίσκετε το φρούριο Κούλες, εισέρχεστε στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου. Συνεχίστε ευθεία πορεία και αφού περάσετε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που βρίσκεται δεξιά σας, στρίψτε αριστερά στην κυκλική πορεία επι της οδού Μακαρίου. Στο δεξί σας χέρι θα δείτε τα Ενετικά τείχη του Ηρακλείου, συνεχίστε να οδηγείτε παράλληλα με τα τείχη μέχρι να φτάσετε στην Χανιώπορτα. Αμέσως αφού περάσετε μέσα από την αψίδα θα συναντήσετε το ξενοδοχείο μας στην γωνία των οδών Θερίσσου & Λ. 62 Μαρτύρων.

Με το λεωφορείο

Θα βρείτε την στάση του λεωφορείου ακριβώς έξω από το αεροδρόμιο. Το εισιτήριο κοστίζει γύρω στα 1.20€ και θα σας φέρει στην στάση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Η στάση που πρέπει να αποβιβαστείτε λέγεται “Χανιώπορτα„. Τα αστικά λεωφορεία ξεκινούν τα δρομολόγια τους στις 06:00 το πρωί με το τελευταίο δρομολόγιο να είναι αυτό των 23:00. Τα λεωφορεία με νούμερο 05 · 06 · 08 · 10 · 11 · 12 · 17 περνούν μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να επιβιβαστείτε σε ένα από αυτά και να απολαύσετε την διαδρομή.

Με ταξί

Η στάση των ταξί βρίσκεται ακριβώς έξω από το τερματικό των αφίξεων. Απλά πείτε στον οδηγό σας το όνομα ή την διεύθυνση του ξενοδοχείου και σε περίπου 10 λεπτά θα είσαστε εδώ.
Ο μέγιστος αριθμός ατόμων που επιτρέπονται ανά αυτοκίνητο είναι 4.
Θα σας παρακαλέσουμε να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να υπάρξουν περεταίρω χρεώσεις από την εταιρία ταξί.

Από το Λιμάνι του Ηρακλείου

Με αυτοκίνητο

Βγαίνοντας από το λιμάνι στρίψτε δεξιά στο φανάρι και ακολουθήστε την Λεωφόρο Νεάρχου. Μόλις φτάσετε στην κυκλική πορεία μπροστά από το Ενετικό λιμάνι όπου βρίσκετε το φρούριο Κούλες, εισέρχεστε στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου. Συνεχίστε ευθεία πορεία και αφού περάσετε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που βρίσκεται δεξιά σας, στρίψτε αριστερά στην κυκλική πορεία επι της οδού Μακαρίου. Στο δεξί σας χέρι θα δείτε τα Ενετικά τείχη του Ηρακλείου, συνεχίστε να οδηγείτε παράλληλα με τα τείχη μέχρι να φτάσετε στην Χανιώπορτα. Αμέσως αφού περάσετε μέσα από την αψίδα θα συναντήσετε το ξενοδοχείο μας στην γωνία των οδών Θερίσσου & Λ. 62 Μαρτύρων.

Με το λεωφορείο

Θα χρειαστείτε λιγότερο από 5 λεπτά για να πάτε από το πλοίο στον σταθμό λεωφορείων που βρίσκετε απέναντι από το λιμάνι του Ηρακλείου. Το εισιτήριο κοστίζει γύρω στα 1.20€ και θα σας φέρει στην στάση που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο. Η στάση που πρέπει να αποβιβαστείτε λέγεται “Χανιώπορτα„. Τα αστικά λεωφορεία ξεκινούν τα δρομολόγια τους στις 06:00 το πρωί με το τελευταίο δρομολόγιο να είναι αυτό των 23:00. Τα λεωφορεία με νούμερο 05 · 06 · 08 · 11 περνούν μπροστά από το ξενοδοχείο μας. Το μόνο που χρειάζεται από εσάς είναι να επιβιβαστείτε σε ένα από αυτά και να απολαύσετε την διαδρομή.

Με ταξί

Μπορείτε εύκολα να βρείτε ταξί από την στάση που βρίσκεται μέσα στο λιμάνι.Απλά πείτε στον οδηγό σας το όνομα ή την διεύθυνση του ξενοδοχείου και σε περίπου 10 λεπτά θα είσαστε εδώ.
Θα σας παρακαλέσουμε να έχετε υπόψη σας ότι μπορεί να υπάρξουν περεταίρω χρεώσεις από την εταιρία ταξί.