Επαγγελματικό ταξίδι & εταιρικοί πελάτες

Η καθημερινότητα ενός σύγχρονου επαγγελματία χαρακτηρίζεται από τους ταχύτατους ρυθμούς της σημερινής αγοράς που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητα μιας επιχείρησης απέναντι στον διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνισμό. Στο Castello City Hotel γνωρίζουμε τις ανάγκες της επαγγελματικής κοινότητας και προσφέρουμε αποκλειστικές υπηρεσίες και μειωμένες τιμές σε όλους όσοι ταξιδεύουν για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Κάνοντας μια σύντομη εγγραφή στο πρόγραμμα Corporate Guests του Castello City Hotel θα αποκτήσετε άμεσα την δυνατότητα κράτησης με μειωμένο κόστος διανυκτέρευσης καθώς και πρόσβαση σε αρκετές παροχές που απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες.

Ταχύτητα & Αποτελεσματικότητα

Το ξενοδοχείο Castello City Hotel βρίσκεται στην κεντρικότερη είσοδο της πόλης με εύκολη πρόσβαση προς όλους τους προορισμούς του νησιού. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο να προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση και μπορεί να σας καθοδηγήσει εάν αυτή είναι η πρώτη σας επίσκεψη στην πόλη. Σας παρέχουμε, έτσι, την ταχύτητα και την αμεσότητα που χρειάζεστε για να επισκεφθείτε τους ήδη υπάρχοντες αλλά και τους δυνητικούς πελάτες σας ή τα επαγγελματικά σας ραντεβού.

Δωρεάν στάθμευση & ασφάλεια

Το Castello City Hotel, σε συνεργασία με το Μέγαρο Χάνδαξ, προσφέρει δωρεάν φυλασσόμενο χώρο στάθμευσής με εικοσιτετράωρη πρόσβαση σε όλους τους φιλοξενούμενους σε απόσταση 150 μέτρων από το ξενοδοχείο. Εκεί μπορείτε να παρκάρετε τα οχήματα σας με ασφάλεια δίχως να χρειάζεται να ανησυχείτε για τον εξοπλισμό ή τα εμπορεύματα που μπορεί να μεταφέρετε για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Τεχνολογία & Επικοινωνία

Στο ξενοδοχείο θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους. Αποκλειστικά για εσάς, τους εταιρικούς μας επισκέπτες, αναγνωρίζοντας την ανάγκη διαρκούς επικοινωνίας με τους πελάτες και τις επιχειρήσεις σας, παρέχουμε (βάσει διαθεσιμότητας) και φορητό υπολογιστή. Μπορείτε να περιηγηθείτε στον ιστό, να διαβάσετε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα, να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες cloud της επιχείρησης σας ή ακόμα και να κάνετε παρουσιάσεις και τηλεδιασκέψεις on line, απρόσκοπτα με υψηλές ταχύτητες.

  • Μην ξεχνάτε: Στον χώρο υποδοχής του Castello City Hotel μπορείτε να χρησιμοποιήσετε της υπηρεσίες εκτύπωσης μέσω του WiFi εκτυπωτή και την υπηρεσία αποστολής και λήψης φαξ.

Επαγγελματικά ραντεβού & εκδηλώσεις

Εκτός από άνετη διαμονή το ξενοδοχείο προσφέρει ειδικά διαμορφωμένους χώρους οπού μπορείτε να διοργανώσετε τα επαγγελματικά σας ραντεβού, κάποιο συνέδριο ή μια παρουσίαση. Το άνετο σαλόνι της υποδοχής μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό χώρο για σύντομες συναντήσεις ένας προς έναν. Φυσικά, εάν προτιμάτε κάτι πιο επίσημο, το Fifth Floor Bar & Restaurant, με την μαγευτική του θέα, είναι το καλύτερο περιβάλλον για να έρθετε πιο κοντά με τους πελάτες σας απολαμβάνοντας κάποιον καφέ ή ρόφημα το πρωί, ένα επαγγελματικό δείπνο ή ένα ποτό το βράδυ. Τέλος στην συνεδριακή αίθουσα Plaza Hall μπορείτε να διοργανώσετε σεμινάρια, συνέδρια, παρουσιάσεις και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως και 70 επισκέπτες.

  • Ενδιαφέρεστε για κράτηση της συνεδριακής αίθουσας; Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες και τιμές χρησιμοποιώντας την φόρμα επικοινωνίας ή μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο + 30 2810 251212.